HomeActueelDe 'sneeuwbom' in beeld: dit deel van Nederland ligt onder een dik...

De ‘sneeuwbom’ in beeld: dit deel van Nederland ligt onder een dik pak sneeuw

Al dagenlang schrijft de media over een dik pak sneeuw. Ze noemden het niet zomaar een dik pak sneeuw, maar de sneeuwbom des doods! Levert natuurlijk een hoop klikjes op naar de websites, en daar wordt dan weer een hoop geld aan verdiend. De sneeuwbom is nu eindelijk gevallen en je kunt hier zien hoe dat eruitziet.

Sneeuwbom is gevallen

Laten we eerlijk zijn, normaliter als er sneeuw wordt aangekondigd, valt er helemaal niets. Dit keer viel er wel wat, maar bij lange na niet zo veel wat ze voorspeld hadden. TΓ³ch is er een deel van Nederland bedekt onder een dik pak.

Dat er sneeuw is gevallen, is inmiddels wel duidelijk. En hoewel sneeuwbom des doods misschien wat overdreven is, is er toch wel het een en ander aan poeder neergedwarreld. Met name het zuiden van Limburg kreeg te maken met veel sneeuw. Dat gaf trouwens wel de nodige problemen in het verkeer.

Sneeuwpret in beeld

Sneeuw betekent sneeuwpret en veel mensen plaatsten dan ook foto’s en video’s online van de situatie bij hen. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van mensen die het heerlijk naar hun zin hadden vandaag.

Meer van dit