HomeGekkiesDame vindt dat mannen die weinig verdienen geen vriendin zouden mogen hebben

Dame vindt dat mannen die weinig verdienen geen vriendin zouden mogen hebben

Wereldwijd kennen we allemaal de datingterm: Going Dutch. We vinden het in Nederland namelijk heel normaal als tijdens een date de rekening gesplit wordt. Natuurlijk scoor je als man wel extra punten als je zelf betaalt. De meeste mannen nemen daarom ook graag alsnog de rekening op zich. Toch zijn er ook vrouwen die weigeren hun eigen deel te betalen tijdens een date.

“Arme mannen mogen niet daten”

Datingexpert Karla Elia vindt het ongelofelijk dat mannen niet standaard betalen voor hun date met een vrouw.

Ze vindt zelfs dat mannen die weinig verdienen moeten stoppen met daten. Als je niet genoeg verdient om een vrouw een luxe levensstijl te garanderen, dan moet je helemaal niet met vrouwen bezig zijn, volgens de ‘expert’. Karla Elia beweert dat alle vrouwen als een investering behandeld dienen te worden. Dit houdt dus in dat een man moet zorgen voor luxe cadeautjes, diners en een luxe levensstijl.

Mannen moeten dus kunnen investeren in de relatie en niet alleen op financieel vlak. De man moet ook emotioneel stabiel zijn en een ‘leveranciersmentaliteit’ hebben.

Geen geld = geen liefde

Bovendien vindt Karla ook dat een man zijn eigen woning moet hebben. Een man kan dan wel rijk zijn, maar als hij nog bij zijn ouders woont, heb je er alsnog niks aan.

Hij weet dan namelijk nog niet hoe het echte leven in elkaar zit en hoe hij het beste om kan gaan met een vrouw. Ze vindt namelijk dat mannen ook best mogen koken, de was doen en stofzuigen.

Karla date daarom ook nooit met mannen die minder verdienen als haar. De mannen moeten voldoen aan de hele cirkel om een kansje te maken met haar. Nu maar hopen dat Karla zelf ook wat te bieden heeft aan de mannen, anders zal ze nog heel erg lang single blijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karla Elia (@karlaeliaa)

Ze heeft trouwens nog wel wat meer onzin te verkondigen. Ze vind zichzelf namelijk zo waardevol dat ze denkt dat andere vrouwen het prettig vinden om advies van haar te krijgen.

Meer van dit: