HomeWTF?!Dame (23) kan geen baan vinden en is daar allesbehalve blij mee:...

Dame (23) kan geen baan vinden en is daar allesbehalve blij mee: “Niet mijn schuld”

Het kan erg vervelend zijn als je geen werk kunt vinden. Zeker wanneer je nog vroeg in je carrière zit. Doordat er nog niet zoveel werkervaring is opgedaan, kan je helaas niet niet terugvallen op een uitkering. Als het dan te lang duurt, kun je problemen gaan krijgen.

Er alles aan doen

Als je geen werk kunt vinden, maar het wel graag wil, dan moet je er alles aan doen. Je moet zorgen dat je er tussenuit springt zodat je opvalt bij werkgevers.

Opvallen kan je bijvoorbeeld doen door een uniek interactief CV te maken, of door je motivatiebrief te rijmen. Het zijn simpele voorbeeldjes die er voor zorgen dat je nét effe dat extra beetje aandacht krijgt.

Opvallend

Ash, een 23 jarige dame, had iets anders bedacht om opvallend te zijn. Ze liet zich namelijk behoorlijk inkleuren en nam meerdere piercings. Toen ze erachter kwam dat het haar niet hielp met solliciteren, besloot ze een boos filmpje op te nemen.

In het filmpje klaagt ze steen en been dat ze nergens aangenomen wordt. Ze werd afgewezen in de kledingwinkel, bij Uber en bij een callcenterbedrijf. Ze is nu van mening dat mensen haar niet mogen weigeren om hoe ze eruit ziet. Wat vinden jullie?

@ashxobrien

I want to know who is also having a hard time finding a job right now! #jobs #jobmarket

♬ original sound – Ash🖤

Meer van dit: