HomeWTF?!Dame (21) wordt gepakt met bezopen rijden, maar pappie werkt bij de...

Dame (21) wordt gepakt met bezopen rijden, maar pappie werkt bij de politie

Een video van een dame van 21 die wordt gepakt met bezopen rijden, gaat momenteel viraal. Haar pappie werkt bij de politie dus ze had verwacht dat die haar wel eventjes uit de penarie kwam helpen. Niets bleek echter minder waar, waardoor ze steeds verder in de problemen kwam.

Bezopen rijden

Bezopen rondrijden kan voor behoorlijk wat ellende zorgen. Niet voor niets staat er dan ook een flinke straf op rijden onder invloed. De boetes hiervoor vallen in de hoogste categorie en je kunt er zelfs 1 jaar achter slot en grendel voor belanden. Daarnaast is rijden onder invloed één van de grootste oorzaken van verkeersongevallen.

Behoorlijk wat mensen denken dat ze best achter het stuur kunnen stappen met een paar pilsjes. Toch zijn dat mensen die zichzelf zwaar overschatten. Als ze zichzelf kapotrijden is het nog niet zo erg maar als de dan een ander raak rijden, is dat natuurlijk verschrikkelijk. De dame in kwestie reed ook (minimaal) bezopen rond en werd gepakt doordat ze een stoplicht uit de grond reed.

Pappie werkt bij de politie

De dame reed vol gas het stoplicht uit de grond, maar besloot weg te rijden van het ongeluk. Ze werd iets verderop gepakt bij de benzinepomp, waar ze met haar auto stond. De agenten wisten dat zij het was, omdat ze haar bumper was verloren bij de verkeerslichten. Zelf ontkende de dame dat ze het stoplicht had raak gereden maar het was overduidelijk dat ze compleet onder invloed haar leugens stond te vertellen.

Als laatste strohalm zei ze nog dat haar vader moesten bellen want die werkte bij de politie. Haar vader kwam een kijkje nemen en deed toen precies niet wat ze had verwacht. Sterker nog, hij hielp de agenten zelfs. Dat maakte haar natuurlijk extreem verdrietig, want dat betekende dat ze meekon naar het bureau. Ze probeerde nog huilend uit te leggen dat ze de aanvoerder van het voetbalteam was maar dat maakte de agenten natuurlijk helemaal niets uit.

Haar vader wordt gezien als de held in dit verhaal want wie zijn billen brandt, moet gewoon op de blaren zitten. Óók als je het dochtertje van een politie sherrif bent.

Meer van dit: