HomeGekkiesEikeltje steelt benzine maar heeft een dieselauto: Valt direct stil bij Bredase...

Eikeltje steelt benzine maar heeft een dieselauto: Valt direct stil bij Bredase pomp

Eens in de zoveel tijd kom je een artikel tegen die je echt met open mond leest, dit is er daar één van. Een man in Breda gooide namelijk benzine in zijn wagen, terwijl het een diesel auto was. Toen hij wegreed zonder te betalen, viel hij nog voor de uitrit stil!

Aandacht

De auto had al de aandacht getrokken van de medewerkers. Hij kwam namelijk met afgeplakte kentekenplaten aangereden en ze hadden hem een week daarvoor ook al betrapt op het niet betalen van de benzine.

Na het tanken reed de dief weg maar enkele meters daarna viel de wagen al stil. Vervolgens zette de dief het op een rennen maar medewerkers konden hem al gauw inhalen. Een medewerker van de pomp droeg hem vervolgens over aan de Bredase politie, die hem vervolgens kon aanhouden.

Benzine in dieselauto

Achteraf bleek dus dat de auto stilviel omdat die benzine in de tank had zitten, terwijl het een dieselauto was. De man is in de cel gezet en wordt verdacht van brandstof diefstal en het rijden met afgeplakte platen.

Je moet überhaupt al een pannenkoek zijn als je benzine in een dieselauto tankt, maar al helemaal als je het dan weigert te betalen. Een auto zal op de verkeerde brandstof nooit de afrit van de pomp halen. Ook kun je door het rijden met verkeerde brandstof je hele auto in de soep helpen.

Meer van dit: