HomeWTF?!Cheryl is dolblij met haar 25-jarige snoepje: "Hij vindt het leuk als...

Cheryl is dolblij met haar 25-jarige snoepje: “Hij vindt het leuk als ik mijn gebit uit doe”

Als een oudere man een jonge vrouw aan de haak slaat, dan is ze natuurlijk al snel een golddigger. Hoe noemen we het als een jonge man op een bejaarde vrouw valt? Op TikTok is er een koppel dat viraal gaat met hun immense leeftijdsverschil. Het gaat hierbij om de 62-jarige Cheryl McGregor en haar 25-jarige echtgenoot Quran McCain. 

Leeftijdsverschil van 37 jaar

Op TikTok gaan beide al een langere tijd viraal met hun content. De kijkers raken namelijk niet uitgepraat over het leeftijdsverschil van de twee. Toen ook nog duidelijk werd dat de twee samen een kindje willen, was het hek helemaal van de dam. Waar de helft van de volgers positief reageert, zitten er ook flink wat trollen tussen die flink haten op het stel.

Het stel trekt zich weinig aan van al het commentaar en laat telkens opnieuw zien dat hun liefde niet gebaseerd is op leeftijd. Inmiddels zijn ze twee jaar getrouwd en zijn ze op zoek naar een draagmoeder voor hun kinderwens.

Eten zonder kunstgebit

Als een vrouw er goed uit ziet, dan kan het soms dat ze er jonger uit ziet dan ze werkelijk is. In dit geval is dit zeker niet het geval. De dame moet zelfs eerst haar kunstgebit verwijderen voor ze gaat eten.

In een challenge op TikTok laat ze zien hoe ze haar kunstgebit verwijderd voordat ze een hap neemt van haar man zijn hamburger. Quran boeit het helemaal niets. Met of zonder kunstgebit is hij helemaal dol op zijn vrouw Cheryl.

@oliver6060

Im down @King 🤴🏾 Quran i love it when daddy sings for me #fyp #agegap #couplegoals #happiness

♬ original sound – Queen cheryl 👸

@oliver6060

#CapCut feeling how i look Beautiful

♬ original sound – Queen cheryl 👸

@oliver6060

Let it breathe 🤸🏼‍♀️#fyp #richbabydaddy

♬ original sound – Queen cheryl 👸

Meer van dit: