HomeHumorOma Hetty (86) zoekt voor vermaak naar Toyboys op Tinder

Oma Hetty (86) zoekt voor vermaak naar Toyboys op Tinder

Tegenwoordig is het vinden van een toyboy binnen enkele uren geregeld. Zeker als vrouw zijnde kan het heel erg snel gaan als je jezelf aanmeldt op een app als Tinder. Je zou denken dat vooral de jonge meiden snel leuke kerels aan de haak slaan, maar dat is zeker niet het geval. De 86-jarige Hetty is daar het levende bewijs van. 

Swipen op Tinder

De Tinder oma Hetty vindt het leven alleen maar saai. Het is niet zozeer dat ze een levenspartner mist, maar ze mist wel een leuke man voor in de late uurtjes.

Natuurlijk kan ze dan bij de bingoclub proberen te flirten met leuke mannen, maar die vindt ze toch een beetje te oud en saai. Ondanks dat ze zelf al flink op leeftijd is, vind ze het belangrijk dat haar toyboy jong en fit is. Hoewel de toyboy fit en knap moet zijn, heeft ze ook andere belangrijke eisen. “De chemie moet goed zitten, anders ga ik weg”, vertelt ze nadrukkelijk.

Om zichzelf een beetje leuk te verkopen zet ze geregeld sensuele foto’s op haar social media. Deze foto’s worden nauwelijks bekeken door oudere mannen, maar vooral door jongere mannen in de 20.

Heuse bekendheid

Inmiddels is de Tinder oma een echte bekendheid geworden. Ze is namelijk niet alleen bekend op Tinder, maar wordt ook geregeld uitgenodigd voor televisieshows en documentaires. Ze wordt hierbij vooral uitgenodigd om te praten over leeftijdsverschillen in relatie.

Ondanks dat Hetty zelf enorm geniet van deze aandacht, is haar familie er een stuk minder blij mee.

Haar jongste dochter vindt het wel leuk dat moeders zo geniet, maar haar zoon kan er een stuk minder makkelijk mee omgaan. Hij vindt het zo vervelend dat hij zijn kinderen verbiedt om oma te bezoeken.

Hetty heeft daarom haar kleinkinderen al jaren niet gezien. Toch is Hetty niet van plan om haar rock en roll leven aan de kant te zetten: “Jongens van 20 zijn nog steeds van harte welkom onder mijn deken”. 

Meer van dit: