HomeGekkies'Blogmama' Cynthia (38) is op zoek naar 25-jarig vriendje die haar met...

‘Blogmama’ Cynthia (38) is op zoek naar 25-jarig vriendje die haar met zijn vrienden wil delen

We stellen jullie even voor aan deze moeder. Inmiddels is de ‘blogmama’ een regelrechte hit op TikTok. Ze heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan de budgettips die ze deelde met haar kijkers. Ze werd hierdoor voornamelijk gevolgd door huisvrouwen, maar hier is sinds een tijdje behoorlijk verandering in gekomen. Cynthia heeft namelijk nu ook een OnlyFans pagina opgericht. 

De content van blogmama

Cynthia is een 38-jarige huismoeder die haar geld bijverdiend met TikTok. Toen ze inmiddels succes geproefd had, wilde ze meer.

Doordat ze het geweldig vindt om aandacht van mannen te krijgen, heeft ze besloten om ook content te plaatsen op OnlyFans. Ze deed het niet voor het geld, ze deed het vooral omdat ze het ‘de mannen gunt’. Een beetje een goedkope smoes natuurlijk, want dan kon je ook gratis lidmaatschappen weggeven, maar goed.

Meer weten

PowNews wilde ook het fijne van dit fenomeen weten. Ze gingen daarom op bezoek bij de blogmama. Al snel vertelt Cynthia voor de camera dat ze ook wel open staat voor een nieuwe relatie.

Ze wil geen man van haar eigen leeftijd, maar een man van rond de 25 jaar. Bovendien moet de kerel het ook toelaten dat ze zo nu en dan met zijn vrienden gaat genieten. Op het moment dat je jouw vrienden niet deelt, dan zit een relatie er sowieso al niet in.

@blogmama18

♬ Originalton – userproject1

Blogmama zoent met verslaggever

Tijdens het bezoek aan blogmama slaat de PowNews verslaggever direct zijn kans. Hij vraagt of Cynthia het aandurft om hem te zoenen. Blogmama wil eerst weten of hij wel 25 jaar oud is. Als hij dit beaamt, vliegt ze op hem af en geeft ze hem een tongzoen. De PowNews verslaggever is helemaal door het dolle heen: ‘Mijn eerste MILF, mijn eerste MILF!’

Buiten OnlyFans om post ze soms ook haar eigen video’s op de zwart-oranje website. Ze hoopt dat ze daar ooit flink door kan breken samen met haar twee beste vrienden. Ze staat voor alles open. Ze geeft ook nog even een tip aan alle moeders die moeilijk rond kunnen komen: “Gewoon een OnlyFans beginnen”.

Meer van dit: