HomeWTF?!Beelden van toeristen laten zien hoe een vakantie op Rhodos er momenteel...

Beelden van toeristen laten zien hoe een vakantie op Rhodos er momenteel uit ziet

Het is je vast niet ontgaan dat het op sommige plekken in Europa al lange tijd bloedheet is. De combinatie van die hitte met weinig regen, zorgt er voor dat er nu grote bosbranden ontstaan. De Griekse eilanden hebben het zwaar te verduren en met name Rhodos is daar het grootste slachtoffer van.

Beelden op social media

Waar je vroeger eigenlijk alle info van de TV moest krijgen, is het nu social media die je sneller en beter kan helpen. Vooral op TikTok stikt het van de videos van toeristen op Rhodos. Zij filmen de immense bosbranden die er op dit moment aan de gang zijn. In een korte compilatie zie je de vlammen, rook en ellende die het eiland momenteel meemaakt.

Op de beelden is goed te zien wat het eiland op dit moment mee maakt. Gelukkig zijn er ook nog grote delen van het eiland die hier geen last van hebben. Veel mensen zien hun vakantie in vlammen opgaan en ook de mensen die er nog naar toe moeten, houden hun hart vast met wat er gaat gebeuren. Een vakantie op het prachtige Rhodos is natuurlijk heerlijk, maar niet als je bijna geen adem kan halen door de rook.

Meer van dit: