HomeTelevisieB&B Vol Liefde deelnemer Joy verklapt dat iemand de boel bedonderde

B&B Vol Liefde deelnemer Joy verklapt dat iemand de boel bedonderde

B&B Vol Liefde is het meest spraakmakende televisieprogramma van dit moment. Het wordt dagelijks meer dan een miljoen keer bekeken, maar loopt nu wel op zijn eind. Nu het einde nadert, wordt er steeds meer bekend over het programma. Zo ook over deelnemer Joy en zijn harem.

Mount Joy

Joy is één van de deelnemers waar het minst over gesproken werd. Kijkers noemde hem saai en vonden hem vooral maar heel erg vol van zichzelf. Alleen Bram kon de kijker nog minder boeien dan Joy. Op zijn twintigste vertrok Joy uit huis om het zelf te doen. Hij richtte Mount Joy op en besloot zich aan te melden voor B&B Vol Liefde.

Er kwamen in totaal 6 dames bij Joy op bezoek. Ik zal je niet verklappen hoe het afloopt maar in verschillende bronnen is te zien dat hij nog samen is met één van de dames die bij hem langskwam. Terwijl het programma op tv was, besloot Joy zijn B&B ’toevallig’ te koop te zetten. Al gauw waren er kijkers die opmerkte dat Joy wellicht alleen had meegedaan om bekend te worden.

Acteur en model

Met een beetje speurwerk kom je er achter dat Joy nog een bedrijf heeft. Hij staat namelijk als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als acteur en model. Dat is natuurlijk vrij opvallend te noemen als je óók een B&B in Spanje aan het runnen bent. Voor kijkers was 1+1 twee, waardoor ze Joy niet heel serieus meer namen.

Nu het avontuur op zijn einde geraakt is, wil Joy er ook nog wel het één en ander over kwijt: “Het open stellen kon ik niet bij iedereen, niet elke dame heeft me het gevoel gegeven dat ik me 100% over kon geven. En na de hand ben ik dankbaar aan mezelf dat ik dat niet heb gedaan want na de opnames bleek het ook dat 1 dame andere intenties had. Wordt vervolgd…”. Hij heeft het hier vermoedelijk over dat ‘poep meisje’ dat dacht dat ze grappig was. Maar ja… de pot verwijt de ketel in dit geval hè Joy?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy van Swieten (@joyvanswieten)

Meer van dit: