HomeTelevisieB&B Vol Liefde deelnemer Marian zet haar bedrijf te koop: 'Het is...

B&B Vol Liefde deelnemer Marian zet haar bedrijf te koop: ‘Het is genoeg geweest’

Marian is naast Walter misschien wel het meest besproken figuur uit het programma B&B Vol Liefde. Dat komt niet geheel door haarzelf, maar heeft ook veel te maken met de geliefde Olof. Marian heeft het goed voor elkaar en woont in een prachtig optrekje in Portugal.

Succesvol bedrijf

Marian heeft in Portugal een prachtig en succesvol bedrijf opgebouwd onder de naam Portugese Property Investments. Ze heeft dit bedrijf helemaal zelf gebouwd en is inmiddels al 30 jaar de directrice. Toch vindt ze het nu tijd om haar bedrijf te verkopen zodat ze iets meer kan genieten van haar leven.

Via Instagram laat Marian weten dat ze haar bedrijf te koop zet. Een slimme move, nu de ogen vanuit Nederland op haar gericht zijn. Regelmatig vertelt ze over haar bedrijf in de afleveringen. De kijkers weten dus ongeveer wat het is, en nu het programma op zijn einde loopt. Zet ze het vol in de schijnwerpers te koop. Ze is dus niet voor niets een succesvolle ondernemer.

Goed geweest

Iedereen kent het beeld van Marian, waar ze als diva aan haar zwembadje ligt. Het is tijd voor Marian om écht van het leven te gaan genieten en daarvoor is het nodig om haar bedrijf te verkopen. De kijkers hopen dat ze op dit moment met de lieve Olof van haar leven geniet.

Ze reageert op een headline met dit nieuws: “Ja het is echt genoeg geweest, blijft wel mijn baby.” Mensen met interesse kunnen haar een bericht sturen. Alles zal dan vertrouwelijk in behandeling worden genomen. Voor de duidelijkheid; ze verkoopt niet haar B&B maar alleen haar bedrijf. Wat het moet kosten is niet duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

Meer van dit: