HomeTelevisieAlle lieve uitspraken van B&B Vol Liefde deelnemer Olof op een rijtje

Alle lieve uitspraken van B&B Vol Liefde deelnemer Olof op een rijtje

B&B Vol Liefde is dit seizoen misschien wel populairder dan ooit. Het programma, dat elke werkdag op televisie te zien is, trekt meer dan een miljoen kijkers per aflevering. Al die kijkers zijn het over één ding eens. Olof hoort bij de allerleukste mannen die ooit op tv zijn geweest.

Olof in Portugal

Olof is een gepensioneerd scheepswerktuigkundige, en heeft zich aangemeld voor de blonde diva Marian. Hoewel Marian graag wat jongere vlotte mannen op bezoek had gehad, stelt Olof niet teleur. De 75-jarige man is niet heel vlot meer, maar zijn persoonlijkheid maakt alles goed.

Hij is al vanaf het begin bij Marian en heeft zodoende al best een hoop in het programma meegemaakt. Zelfs met zijn wereldwijde ervaring, blijft het voor Olof bijzonder. “Ik ben zeeman geweest vroeger. “Als ik dan hier in Portugal, bij Marian kom en ik sta bij de zee, dat doet me wel iets. Er zijn weinig landen waar ik niet geweest ben. Een beetje duiken in de Malediven, ik ken het allemaal al. Mijn kinderen hebben op een schip leren lopen.

Alles is prima

Olof heeft deelnemers zien komen en gaan, heeft zijn bed af moeten staan en heeft in de tuin moeten werken. Ook heeft hij achterin moeten zitten, het eten moeten maken en de gasten moeten ontvangen, maar hij klaagt nooit. Met zijn brede glimlach gaat hij het avontuur aan. Als de programmamakers hem dan wat vragen is alles “Prima, daar heb ik geen moeite mee” of “Daar is niks mis mee”.

Zijn lieve en positieve houding valt bij de kijkers op. Op twitter regent het uitspraken als “Alle lof voor Olof” en ook bij RTL was het opgevallen hoe positief deze topper is. Zij maakte dan ook een filmpje met alle uitspraken van Olof achter elkaar. Als het je nog niet was opgevallen, zal je zien wat voor goedzak dat het is. Nu maar hopen dat het wat gaat worden met Marian, al vrezen de meeste kijkers het ergste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer van dit: