HomeHumorAshley kan geen vriendje vinden: "Ik ben te slim én te knap...

Ashley kan geen vriendje vinden: “Ik ben te slim én te knap voor ze”

Tegenwoordig zijn er veel influencers die hun succes vinden op TikTok. De ene influencer is nog bijzonder als de andere en ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: ze houden van aandacht.

Toch is het vinden van deze aandacht niet voor elke influencer even gemakkelijk. De ene doet nog gekker dan de ander om in de spotlights te komen. Hier horen soms ook bizarre opmerkingen bij.

Ashley aka Ashabank

Ashley is een TikTokker die nogal stof heeft laten opwaaien door een opmerking van haar. Ze vertelt namelijk dat ze ‘erg single’ is, omdat mannen ‘doodsbang; zijn voor haar schoonheid en intelligentie. Ze vertelt daarnaast dat haar volgers niet kunnen geloven dat ze als single door het leven gaat.

Ondanks dat mannen onder de indruk zijn van haar schoonheid, doet geen enkele man moeite om een romantische relatie met haar te krijgen.

Ze heeft ook al acht maanden geen man meer in de slaapkamer mogen verwelkomen. Dit heeft alles te maken met haar schoonheid. Mannen vinden haar namelijk te knap, waardoor ze het niet aandurven.

Angstaanjagende vrouw

“Mannen vinden me niet leuk, ze zijn zelfs heel bang voor me. Ze zien me slechts als een fantasie, waardoor ze de stap niet durven te maken”. De mannen die wel aanstalten durven te maken zijn allemaal ‘ugo’ of een ‘weirdo’.

Hierdoor is ze heel erg eenzaam en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent”. Ondanks dat je zou denken dat de commentsectie vol staat met ongeloof, begrijpen veel vrouwen haar. Ze maken hetzelfde mee en leven mee met Ashley.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ash (@stayustyles)

Meer van dit: