HomeHumorAchterbuurvrouw wil niet dat jouw armsteun in het vliegtuig omhoog staat

Achterbuurvrouw wil niet dat jouw armsteun in het vliegtuig omhoog staat

Het vakantieseizoen komt er alweer aan en we verheugen ons allemaal om weer lekker te gaan genieten van de zon. Als je dan ook nog eens op vakantie gaat, dan is het helemaal feest.

Tijdens de heenreis in het vliegtuig kom je al helemaal in de juiste vakantiestemming, en er is niets meer dat dat gevoel kan gaan verpesten. Of toch wel?

Vliegen met Ryanair

De meningen over vliegen met Ryanair zijn nogal verdeeld. De één vind het treurnis, terwijl de ander het geweldig vindt om goedkoop op bestemming te komen. Het goedkope aspect zorgt er ook voor dat je tussen ander type reizigers zit dan tijdens een vlucht die penning 16 kostte.

Een stel vrienden besloot om een goedkope vlucht naar hun vakantiebestemming te nemen. Niks mis mee, zou je denken, maar al snel merken ze dat de buurvrouw achter hen een stuk minder gezellig is.

De leuning

De jongens hebben een stoel tussenbeide, die niet bezet is. Ze besluiten daarom om de leuning omhoog te zetten, zodat ze comfortabel kunnen zitten.

De dame op de rij achter ze, is het hier verre van mee eens. Ze blijft de leuning omlaag duwen, steeds als de jongens de leuning omhoog doen.

De jongens zien er de lol wel van in en filmen het tafereel. Ondanks dat de dame er nauwelijks last van zal hebben, blijft ze voet bij stuk houden. Een echte Karen dus!

@6tayz

♬ original sound – 80

@6tayz

Replying to @Penwright Only went on for a solid hour @maxhawkins

♬ original sound – 80

Meer van dit: