HomeHumorThomas gaat 3 keer per week naar de kapper en wij begrijpen...

Thomas gaat 3 keer per week naar de kapper en wij begrijpen wel waarom

Een bezoekje aan de kapper is tegenwoordig een prijzige aangelegenheid, en met de aankomende btw-stijging lijkt dat alleen maar duurder te worden. Maar bij sommige kappers is dat geen probleem. Daar wordt een knipbeurt zelfs een ervaring op zich. 

Tarmara is zo’n kapster waar mensen met plezier voor in de rij staan. Vooral mannen weten haar zaak te vinden, en daar heeft ze dan ook haar handen vol aan.

Lang wachten

Bij Tarmara kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Soms moet je wel even geduld hebben voordat je aan de beurt bent, maar dat lijkt niemand te deren. Sterker nog, er zijn klanten die gerust uren wachten voor hun knipbeurt. Klachten daarover? Die heeft ze nog nooit gehad. En het gebeurt zelfs wel eens dat iemand een ander voor laat gaan. Bijzonder, toch?

Sterke marketing

Het geheim achter de drukte in Tarmara’s kapperszaak? Waarschijnlijk haar slimme marketing. Ze plaatst regelmatig video’s van haar knipkunsten op TikTok, die miljoenen keren worden bekeken. Blijkbaar vinden mensen het heerlijk om naar een knipbeurt te kijken.

Neem bijvoorbeeld Thomas, een vaste klant die drie keer per week bij Tarmara in de stoel zit. Hij is groot fan en mist geen enkele knipsessie.

Bekijk hieronder het werk van Tarmara en ontdek zelf waarom haar zaak zo’n grote aantrekkingskracht heeft. Misschien kun je wel raden waarom ze het zo druk heeft 😉

@_tarmaraleanne5

Need a haircut? ✂️@Subtle Styling

♬ Her Eyes – Charlie Jeer

@_tarmaraleanne5

Lets cut some hair…@Subtle Styling

♬ Still Hot – Nic D & Connor Price

@_tarmaraleanne5

Haircut anyone? ✂️👀 @Subtle Styling

♬ walking on a dream by empire of the sun – sophie

Meer van dit: