HomeShowgekkiesVictoria Koblenko laat nét wat teveel zien tijdens ochtendroutine

Victoria Koblenko laat nét wat teveel zien tijdens ochtendroutine

Victoria Koblenko, zonder twijfel een van de mooiste vrouwen van Nederland, werd vooral bekend door haar rol in GTST als de excentrieke Isabella. In 2015 trouwde ze met profvoetballer Evgenly Levchenko, wat haar na haar succes in GTST nog meer bekendheid opleverde, vooral op Instagram.

Het Instagram-succes van Victoria

Victoria heeft inmiddels flink succes op Instagram met haar 217k volgers. Ze volgen haar niet alleen voor haar intelligentie, maar ook voor haar uiterlijk.

Ze staat bekend om haar opvallende looks, die ze regelmatig in een bikini laat zien. Een van haar laatste video’s draait geheel om haar volle ‘meloenen’De video is met een knipoog gemaakt, waarin Victoria influencers op de hak neemt door haar volgers onzinproducten aan te bieden. Zoals veel influencers laat ze daarbij ook haar lichaam volop zien, iets wat vooral haar mannelijke volgers waarderen.

‘Gecondenseerde nonnen urine’

Victoria heeft niet alleen de looks, maar ook een flinke dosis humor. In haar video geeft ze een ironische draai aan de typische influencer-routine.

Ze besproeit zichzelf met ‘druppels van eeuwige onschuld’, gevolgd door gecondenseerde nonnen urine en bioactieve poeder van baarmoedersap.

Hoewel de post natuurlijk een grap is, reageren haar volgers enthousiast. Ze prijzen niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar humor. Nieuwsgierig naar de video? Bekijk hem hier:

Meer van dit: