HomeWTF?!Martijn is woest: "Ik heb kabelgoten aangelegd maar buurman parkeert alsnog op...

Martijn is woest: “Ik heb kabelgoten aangelegd maar buurman parkeert alsnog op ‘mijn’ plek”

Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat de parkeerplek voor hun deur exclusief van hen is. Hoewel het een openbare plek betreft, beschouwen ze het als hun privéterrein. Een andere auto die hun daar parkeert, wordt niet gewaardeerd. Dit soort situaties leidt regelmatig tot burenruzies.

Martijn is boos

Martijn heeft het helemaal gehad met zijn buren. Voor zijn deur heeft hij namelijk een kabelgoot laten aanleggen om zijn elektrische auto op te laden.

Hoewel de plek daarmee geen officiële parkeerplaats voor elektrische auto’s is geworden, ziet Martijn dat wel zo. Hij heeft er tenslotte in geïnvesteerd en vindt daarom dat de plek voor hem gereserveerd zou moeten zijn. De buren zijn het hier niet mee eens en blijven gewoon op de parkeerplek parkeren. Voor Martijn is dit onbegrijpelijk.

“Ik heb mijn eigen geld gestoken in die kabelgoot,” zegt hij gefrustreerd. “Het is speciaal aangelegd zodat ik mijn elektrische auto voor de deur kan opladen.”

‘Het is mijn investering’

“Het voelt alsof mijn investering totaal niet gewaardeerd wordt door de buren. Ja, het is een openbare parkeerplek, maar dat betekent niet dat iedereen er zomaar kan parkeren. Ik heb geïnvesteerd in deze plek!”

Martijn overweegt zelfs juridische stappen te ondernemen. Hij hoopt dat de rechter zal inzien dat zijn investering een bijzondere status aan de parkeerplek geeft.

Hieronder kun je zien hoe die tegelgoten er uit zien. Denk jij dat het een oplossing zou kunnen zijn of moeten mensen met een elektrische auto zich gewoon niet aanstellen?

Meer van dit: