HomeTelevisieLLDL Deelnemer Dani vindt zichzelf veel te goed voor zijn date: "Dit...

LLDL Deelnemer Dani vindt zichzelf veel te goed voor zijn date: “Dit wordt niks”

Er zijn van die mensen, die alles doen voor een momentje of fame op televisie. Ze vinden zichzelf zo geweldig dat ze zich zelfs opgegeven voor een datingshow als ‘Lange leve de Liefde’, om zichzelf even in de kijker te zetten.

Waar Dani hoopte dat hij veel zwijmelende vrouwen in zijn inbox zou krijgen, krijgt hij nu vooral heel erg veel haatberichten.

Dani en Lieke

Lieke is een leuke meid die zich heeft opgegeven om de liefde te vinden. Ze komt daarom ook met frisse moed naar de villa, waar ze gekoppeld is aan Dani. Dani is een man die helemaal niet in de villa zit voor de liefde, maar meer voor de aandacht van de camera’s. Hij zegt tegen Lieke dat hij op zoek is naar de liefde, maar zijn gedrag bewijst het tegendeel. 

Tijdens de date is Dani constant Lieke aan het beledigen. Het zijn vooral allerlei kleine steekjes onder water. Toch duurt het niet lang voor er echte beledigingen komen, die doelgericht zijn om haar te kwetsen. 

‘Ik ben te goed voor jou’

Tijdens hun verblijf in de villa besloten de twee om te gaan voetballen in de tuin. Tijdens het voetballen vertelt Dani doodleuk aan Lieke dat ze wel heel erg onder zijn niveau is.

Naar eigen zeggen is hij te hoog gegrepen voor haar. Alsof dat nog niet genoeg is, vertelt hij ook direct even dat hij Lieke zeker niet in een bikini hoeft te zien. 

De kijkers weten niet wat ze horen. Op X gaat het dan ook heel erg snel los over de arrogantie van Dani.

Meer van dit: