HomeGekkiesLLDL deelnemer Chris vindt zichzelf behoorlijk lekker

LLDL deelnemer Chris vindt zichzelf behoorlijk lekker

Chris is deze week een deelnemer in het programma Lang Leve de Liefde. Dat je die kans krijgt is al bijzonder maar dat is Chris zelf ook. Chris is namelijk behoorlijk gek op zichzelf. Hij vindt zichzelf het einde en daar is hij trots op ook. Of zijn date hetzelfde vindt is maar de vraag.

Dol op jezelf

Wanneer iemand helemaal gek is van zichzelf, noem je diegene een narcist. Wanneer die totaal geen idee heeft wat zijn/haar gebreken zijn dan kan dat wel een probleem opleveren. Toch valt het in de meeste gevallen wel mee. Laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen vriend(in) die zo nu en dan een tikkeltje narcistisch is? We kennen allemaal wel iemand die meer selfies maakt dan de gemiddelde tiener.

Ook zijn er bijvoorbeeld mensen die ervan overtuigd zijn, dat ze de beste chauffeur zijn op de weg.  Dat terwijl ze eigenlijk keer op keer de verkeersregels overtreden. Of mensen die denken dat ze het meest getalenteerde persoon in de kamer zijn, terwijl ze eigenlijk geen enkele vaardigheid hebben die nuttig is.

Zelfliefde

Gelukkig lijkt het erop dat Chris gewoon een gezond portie zelfliefde heeft. Hij laat zijn date ook weten dat het belangrijk is om blij met jezelf te zijn. Als je het maar vaak genoeg tegen jezelf zegt, dan ga je het uiteindelijk wel geloven. Een beetje zelfvertrouwen is niets mis mee.

Zijn date, Beau, vind het maar lachwekkend. Zéker als Chris daarna toegeeft dat hij met zichzelf heeft staan flirten in de spiegel. De twee lijken niet direct bij elkaar te passen maar wie weet komt het nog wel goed! We hebben vaker gekke dingen zien gebeuren in het programma.