HomeHumorWie kent Jannes de voetballer nog? Zo ziet hij er nu uit

Wie kent Jannes de voetballer nog? Zo ziet hij er nu uit

Kennen we allemaal de Nederlandse Jannes nog? We hebben het nu niet over de zanger, maar over de jongen die in 2017 viraal ging met de ontvangen rode kaart tijdens het voetbal.

De jongen ging het hele internet rond en wordt zelfs tegenwoordig nog regelmatig herkend. Hoe gaat het nu met Jannes? En tackled hij nog steeds scheidsrechters?

Jannes in 2017

Het jaar 2017 was het jaar van de Nederlandse Jannes. Hij kreeg tijdens een voetbalwedstrijd namelijk een rode kaart omdat hij een scheidsrechter wilde tackelen. Dit vond allemaal plaats tijdens de 17e editie van de G-dag van NAC. Deze dag was een groot succes bij NAC. Er kwamen deze dag 24 G teams samen om een NAC toernooi te spelen.

De dag was een daverend succes en een hoop cameraploegen legden het vast. Dat was het moment dat Jannes bekend werd onder de Nederlandse internetgebruikers. 

Jannes en Omroep Brabant

Omroep Brabant besloot om Jannes te interviewen tijdens het event. Hij had namelijk een rode kaart gekregen tijdens de wedstrijd.

Jannes reageert voor de camera’s waarom hij een rode kaart had gekregen. Het mannetje wist daarmee de lachers op zijn hand te krijgen en dat ging zonder pardon het hele internet over.

Inmiddels is het jaren verder en is Jannes weer gespot in het NAC stadion. Iedereen is natuurlijk enorm benieuwd hoe het met de beste jongen gaat. Het duurt daarom ook niet lang voor de camera de weg naar hem weet te vinden. Bekijk de beelden hier: 

Meer van dit: