HomeGekkies'Hawk Tuah-meisje' maakt nu tóch exclusieve content en de eerste fotos zijn...

‘Hawk Tuah-meisje’ maakt nu tóch exclusieve content en de eerste fotos zijn al gelekt

Hailey, die bekend staat als het “Hawk Tuah-meisje” heeft haar ’15 minutes of fame’ heel goed gepakt. Door een video in Amerika is deze dame nu een wereldwijde internetsensatie. Ze werd overal uitgenodigd en verzamelde in korte tijd miljoenen volgers.

Tegenwoordig zijn meisjes die populair zijn op het internet maar een haar verwijderd van het verkopen van exclusieve content, maar Hailey gaf aan dat nóóit te zullen gaan doen.

Hailey het ‘Hawk Tuah-meisje’

Voor de mensen die onder een steen of zonder wifi leven, zullen we nog even vertellen wie Hailey nu precies is. In een video die knetterviral ging, vertelde Hailey op een hilarische manier wat ze zou doen om een jongen in de stemming te brengen.

Haar antwoord? “You just gotta give him that Hawk Tuah and spit on that thang… You get me?” Haar accent en aanstekelijke lach maakten de video tot een gigantisch succes, waardoor Hailey plotseling wereldwijd bekend werd.

Exclusieve content

Waar Hailey eerst vertelde dat ze nóóit exclusieve content zou gaan maken, heeft ze nu besloten om dat toch te gaan doen.

Het is algemeen bekend dat dames die dit doen, miljoenen euro’s in een korte tijd kunnen verdienen. Zéker als je zoveel volgers hebt. Nu Hailey nog een klein beetje relevant is, zal ze dus iedere euro gaan harken die ze maar kan.

Commentaar

Haar keuze heeft de nodige commentaar opgelevert, maar het is wel begrijpelijk te noemen. Ze kan op dit moment haar hele leven verzekeren. Of het slim is om dat op deze manier te doen, is natuurlijk iedereen anders.

Ze gaat (nog) niet all the way, maar je kunt al wel betalen om met haar te praten of exclusieve foto’s te bekijken. Een paar van die foto’s zijn inmiddels al gelekt. Ze zijn niet heel bijzonder, maar als dit al lekt, dan zal alles wat spannend is ook snel volgen.

We mogen de beelden niet zomaar op onze site zetten, maar wel in ons Whatsapp kanaal. Ben je benieuwd naar wat er gelekt is? Check het dan via deze link. Wees trouwens niet teleurgesteld want het is saaier dan je verwacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Haliey Welch (@hay_welch)

Meer van dit: