HomeGekkiesLarissa wil een kerel die het 3x per dag met haar kan...

Larissa wil een kerel die het 3x per dag met haar kan doen: “Praatjes vullen geen gaatjes”

Vaak wordt er gezegd dat vooral mannen heel de dag aan wippen denken. Vrouwen zijn er volgens de menigte niet zo mee bezig. Er gaat zelfs al heel lang een fabeltje dat een man elke zeven seconden aan de horizontale sport zou denken. Nu is er een vrouw die laat zien dat dames ook wel degelijk hun behoeftes hebben.

Larissa Sumpani

Larissa Sumpani is een Braziliaans model, met een flinke fanbase. De meid behoort zeker tot de mooiere vrouwen en daar is ze zichzelf ook bewust van.

Toen ze haar vriend leerde kennen, had ze daarom direct een aantal eisen. Ze vindt namelijk dat ze zelf qua schoonheid voldoende te bieden heeft, dus vond ze het vanzelfsprekend dat een man zich aanpaste aan haar wensen.

Toen haar vriend de eerste keer het eisenpakket hoorde, schrok dit hem zeker niet af. Sterker nog, het leek hem wel wat! Larissa haar eis is namelijk dat haar man drie keer per dag met haar wil wippen.

Klinkt goed zou je zeggen, maar dit mag geen vluggertje zijn. Elke sessie moet minimaal twee uur duren. Een behoorlijke uitdaging bleek het te zijn en toen haar vriendje het niet meer bij kon benen, besloot ze hem te dumpen. “Veel mannen zeggen dat ze me aankunnen, maar praatjes vullen geen gaatjes”.

In vorm komen

Toen ze dit openbaar maakte, dachten mensen al snel dat dit te maken had met een wipverslaving. Toch ontkent Larissa stellig dat ze te maken heeft met een verslaving.

Larissa vertelt namelijk dat ze meedoet aan de ‘Miss BunBum Brazil’. Om in shape te komen voor deze verkiezing, heeft ze wat lichaamstraining nodig.

“Door drie keer per dag, twee uur per keer te wippen, kom ik perfect in shape. Ik hou niet zo van sporten, daarom is dit voor mij de ideale manier om strak in mijn lichaam te komen.” Benieuwd naar hoe Larissa eruitziet? Wij hebben hier wat foto’s voor je:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lari Sumpani (@eusumpani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lari Sumpani (@eusumpani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lari Sumpani (@eusumpani)

Meer van dit: