HomeHumor3-jarige krijgt van de sint te horen dat hij stout is geweest

3-jarige krijgt van de sint te horen dat hij stout is geweest

Als kind zijnde is er deze dagen maar één ding belangrijk, en dat is dat je lief blijft. Stoute kindjes krijgen namelijk niks van onze grote vriend Sinterklaas en dat is zo’n beetje het ergste wat er kan gebeuren in het kleine jonge leven. Dit kleine mannetje had nog even een kleine reminder nodig dat hij lief moest zijn.

Bellen met Sinterklaas

Met dank aan de smartphones tegenwoordig, kun je bellen met Sinterklaas. Niet omdat die nieuwe telefoons nou beter bereik hebben, maar omdat je er een app op kunt installeren waardoor het voor een kind lijkt alsof die met Sinterklaas aan het bellen is.

Met behulp van wat gegevens en vooraf ingestelde zinnetjes, lijkt het voor een kind al heel snel alsof hij de echte Sinterklaas aan de telefoon heeft. Nu AI nog steeds beter wordt, zullen die apps ook steeds makkelijker in te stellen zijn. Handig dus, als je vindt dat jouw kleine wel wat meer groente mag eten bijvoorbeeld.

De app

Als je thuis nou ook zon klein bengeltje hebt rondlopen, dan wil je dit misschien ook wel eens proberen. Via de app ‘Bellen met Sinterklaas!’ kun je jouw kleine laten bellen met de enige echte goedheiligman. Op de redactie hebben we er geen ervaring mee trouwens, maar de reviews lijken behoorlijk goed.

Meer van dit: