HomeTelevisieWilfred Genee weigert tafelgast in Vandaag Inside: "Die komt er niet in"

Wilfred Genee weigert tafelgast in Vandaag Inside: “Die komt er niet in”

Er gaat geen dag voorbij dat Vandaag Inside niet in het nieuws is. Ergens natuurlijk wel logisch want het programma is iedere dag op televisie, maar vaak komt het door de dingen die er gezegd worden. Dit keer is het Wilfred Genee die absoluut niet open staat voor deze tafelgast.

Zwakke tafelgasten

De tafelgast die niet mag aanschuiven in Vandaag Inside, is Fidan Ekiz. Fidan is een journaliste, presentratrice en documentairemaakster. Ze presenteerde allerlei programma’s voor de NPO met als bekendste programma Op1.

Ze kwamen op haar, omdat het ging om mensen die zich niet staande hebben kunnen houden aan de VI-tafel. Zo noemen ze Sander Schimmelpenninck en Stella Bergsma. Vervolgens wordt ook de naam van Fidan Ekiz genoemd, maar die veegde Wilfred snel onder tafel.

“In geen 100 jaar”

Wilfred zegt over Fidan Ekiz: “Maar die heeft nog nooit gezeten bij ons”. Tafelgast Wierd Duk vraagt vervolgens of ze nog steeds niet mag komen. “Absoluut niet nee”, zegt Genee daarop. “In geen honderd jaar!”. Geinig is wel dat meneer Duk de ex-man van Fidan is.

Wilfred en Fidan hebben een beetje mot met elkaar omdat Fidan het er niet mee eens was hoe Wilfred gereageerd had op een relletje om Derksen. Fidan vond dat Wilfred het voor Derksen had op moeten nemen, maar daar was hij het niet me eens. Die discussie speelde zich af in het programma Op1. Volgens bronnen ging Wilfred ook na de uitzending nog flink tekeer tegen Ekiz. Wilfred kan soms nou eenmaal een zuur mannetje zijn.

Meer van dit: