HomeWTF?!Vrouw gebruikt haar tampons bij het bakken van vlees: 'Goed voor de...

Vrouw gebruikt haar tampons bij het bakken van vlees: ‘Goed voor de sappen’

Een vrouw gaat momenteel viraal omdat ze tampons gebruikt bij het bakken van haar vlees. Dat klinkt heel ranzig maar is eigenlijk een heel erg goed idee. Vlees zit namelijk vol sappen en vetten, die je met behulp van de tampons er makkelijk uit kunt halen. Scheelt toch weer in de cholesterol.

Vet en sap uit de pan halen

Als je in de supermarkt een pond gehakt koopt dan hou je na het bakken vaak geen pond meer over. Tijdens het bakken, bak je namelijk het vet en de sappen uit het vlees. Deze vetten zijn niet per se ongezond, maar moet je ook niet in grote hoeveelheden binnenkrijgen.

Vaak worden de vetten en sappen gebruikt als smaakmaker voor bijvoorbeeld de Jus. Helemaal niets mis mee natuurlijk maar in het geval van bijvoorbeeld gebakken gehakt, heb je meestal geen jus nodig. Om die reden ben je al dat vocht dan ook liever kwijt dan rijk. De dame uit dit filmpje heeft daar dus een hele goede oplossing voor bedacht, die nu het hele internet over gaat.

Vocht opvangen

Normaal gooien mensen het vocht gewoon door hun eten. De mensen die dat niet doen, mikken het meestal door de gootsteen, of onhandig in een bakje dat dan de prullenbak in verdwijnt. De dame uit het filmpje hieronder moet dat maar een gedoe gevonden hebben. Ze bedacht zich hoe je makkelijker het vocht kunt opvangen.

Ze had een soort ‘eureka-momentje’ toen ze haar maandelijkse feestje vierde. Een tampon is namelijk gemaakt om een hoop vocht op te zuigen. Ze legde er één in het vet van haar vlees en stond perplex van hoe goed dit werkte. Ze maakte er toen een filmpje van, dat nu dus viraal gaat. De één vindt het een erg goed idee en de ander is een beetje huiverig of dit wel de manier is om het te doen. Oordeel zelf!

@victorias.way

The simplest way to remove excess fat when cooking ground meat #lifehacks #LifeHack #virall #viralvideo #viral #viraltiktoks #viraltiktokvideo #foryou #fortoupage #foryoupage #fypage #viral_video #viralvideos #lifehacker #lifehacking #tiktokviral #tiktoklifehack #tiktoklifehacks #hacks #hacksoflifed #groundbeef #groundbeefrecipe #groundbeefrecipes #tamponstory #tamponhack #tampon #tamponprank #kitchenhack #kitchenlifehack

♬ Bounce When She Walk – Ohboyprince