HomeWTF?!Veel boze reacties over de manier waarop deze moeder haar tienerzoon knuffelt

Veel boze reacties over de manier waarop deze moeder haar tienerzoon knuffelt

Het internet is extreem verdeeld over de manier waarop deze moeder haar tienerzoon knuffelt. Aan de ene kant zeggen mensen dat dit niet de manier is hoe je als moeder en zoon met elkaar om gaat, maar aan de andere kant zeggen ze dat hier helemaal niets mis mee is.

Trots op je kind

Als je een kind hebt dan ben je al gauw trots. Of het nou kleine dingen zijn of grote dingen. Jouw kindje kan iets en daar ben jij als ouder gewoon hartstikke trots op. Kleine kindjes worden groot maar dat veranderd niets aan het gevoel van trotsheid.

In dit geval is het dan ook een moeder die extreem trots is op haar zoon, die een American Football wedstrijd heeft gespeeld. Ze is zó trots, dat ze hem beloont op een dikke knuffel. Toen ze het filmpje ervan online zette, waren er ongelofelijk veel mensen met een mening hierover.

Meningen op internet

Het internet is sowieso een plek geworden waar mensen ongestoord hun mening geven, maar dit ging wel heel ver. Mensen zijn woest en vinden dat de moeder haar kind niet zo mag knuffelen. Ze vragen zich ook af hoe acceptabel dit geweest zou zijn als dit om een vader en een tienerdochter zou gaan.

De moeder heeft er geen boodschap aan, en is gewoon heel trots op haar zoon. Ze blijft hem steunen in zijn carrière en zal hem ook zo blijven knuffelen, ongeacht wat anderen er van vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Lund-Wright (@ambslund)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Lund-Wright (@ambslund)

Meer van dit: