HomeWTF?!Vader neemt het op voor zijn zoon en gaat met pesters op...

Vader neemt het op voor zijn zoon en gaat met pesters op de vuist

Een Belgische vader is op de vuist gegaan met een aantal kinderen omdat die zijn zoon aan het pesten waren. Hij nam het voor zijn zoon op en waarschuwde de andere kinderen om zijn zoon niet meer te pesten. Het filmpje is al wat ouder maar gaat nu weer rond.

Zoon wordt gepest

Het is natuurlijk verschrikkelijk als je kind gepest wordt. Zeker als dat gebeurt met meerdere tegen één. In Herzele, België was de maat dan ook vol voor de 38-jarige vader die besloot om zijn kind te gaan verdedigen. Hij leerde de kinderen een lesje.

De school waarop het gebeurde was het Sint-Paulusinstituut en die stond al niet zo goed bekend. In 2014 was er een leerling van die school die zó erg gepest werd dat die zichzelf van het leven beroofde. Deze vader wilde dat voorkomen en besloot om het heft in eigen hand te nemen. Hoewel het natuurlijk nooit een excuus is om op de vuist te gaan met minderjarigen, was er toch heel veel begrip.

De bak in

De vader waarschuwde de pesters dat ze van zijn kind af moesten blijven: “Tegen een kind gaat het wel, hè? Dat is mijne kleine, daar blijft ge af”. Wanneer de pesters wat terugschelden, komt het tot een fysieke confrontatie. De pesters roepen nog dat hij de bak zal indraaien omdat hij kinderen slaat.

Daar heeft de vader echter geen boodschap aan en hij rost er op los. Zelf krijgt hij ook een aantal klappen maar dat lijkt hem niet te deren. De man draaide later een paar weken de cel in maar vermoedelijk zal zijn kind vanaf toen met rust gelaten zijn. Hoewel de manier dus niet helemaal juist was, had het gelukkig wel de juiste uitkomst.

Meer van dit: