HomeWTF?!Groepje wil jochie te grazen nemen maar die blijkt talent te hebben

Groepje wil jochie te grazen nemen maar die blijkt talent te hebben

Vrijwel niemand vindt vechten leuk, dat staat vast. Maar als je toch gaat vechten, is het eerlijker om het één op één te doen. Helaas zien we de laatste tijd steeds vaker dat ruzietjes worden uitgevochten in oneerlijke partijen. Gelukkig komt het ook nog wel eens voor dat een groepje het verkeerde doelwit uitkiest.

Doelwit

In een video die snel viraal ging op Twitter, is te zien hoe drie jongens een roodharige jongen omsingelen. Ze hebben hem als doelwit uitgekozen en denken dat ze hem wel kunnen hebben. Ondertussen hebben ze geen idee dat de jongen waarschijnlijk vechtsport beoefent.

Wanneer de gastjes dreigend op hem af komen, is het de roodharige jongen die als eerst een klap uitdeelt. Als eerste meppen hoort eigenlijk niet bij vechtsport maar in dit geval lijkt het erop dat hij het uit noodweer moest doen. De drie jongens blijken vrijwel meteen slechte vechters te zijn en zwaaien wild met hun armen.

Voorschut gezet

Het is bijna alsof het een grap is. Uiteindelijk slaat de jongen elk van hen neer en vraagt ​​hij hen of ze nog meer willen. Omstanders lachen de jongens uit en één van de jongens valt bijna om van schrik door een schijnbeweging van de roodharige jongen. Zo kunnen we dit fragment weer toevoegen aan onze karma afdeling.

Als de gastjes beseffen dat ze geen schijn van kans maken, druipen ze af. De roodharige jongen geeft ze nog even mee: “Ga ga, jullie zijn kleine spelers man”. Sta je toch goed voorschut met je vriendjes. Zéker omdat het gefilmd wordt en het fragment ook nog eens knetter viraal aan het gaan is.

Via: Trendnieuws

Meer van dit: