HomeWTF?!Trotse moeder onthult naam van dochter maar krijgt veel haatberichten: "Dat is...

Trotse moeder onthult naam van dochter maar krijgt veel haatberichten: “Dat is een jongensnaam”

De geboorte van je kind ben je natuurlijk hartstikke trots op en wil je dan ook graag delen met de mensen via social media. Deze kersverse moeder deed dat via Tiktok maar toen zij de naam onthulde kreeg ze een hoop gedoe over haar heen.

Triest

Het is triest om te zien dat mensen zo’n onaardig en onnodig commentaar hebben op de naam van iemands kind. Het is tenslotte aan de ouders om te beslissen hoe ze hun kind noemen en het is belangrijk dat we respect hebben voor hun keuze.

Het is jammer dat sommige mensen denken dat het oké is om anderen te kleineren en belachelijk te maken vanwege hun beslissingen. Gelukkig heeft Camille zich niet laten intimideren door alle haatberichten en heeft ze de situatie met humor aangepakt. Het is inspirerend om te zien dat ze heeft gekozen om het negatieve om te zetten in iets positiefs.

Positiviteit

Het is belangrijk om ons te concentreren op liefde en positiviteit in plaats van haat en negativiteit. Als we ons allemaal zouden concentreren op het verspreiden van liefde en vriendelijkheid in plaats van haat en veroordeling, zou de wereld een veel mooiere plek zijn. Omdat iemand haar dochter Lennon noemt, wil dat niet zeggen dat je daar over mag zeuren.

Laten we leren van Camille en ons richten op het steunen van elkaar en het verspreiden van positiviteit. Want uiteindelijk is het enige dat telt de liefde die we delen met onze dierbaren en de mensen om ons heen. Voor de mensen die toch negativiteit willen uitstralen heeft ze een goede boodschap: “Kiss my ass”

@camille_munday

Reply to @starz2222 goodbye👋🏻 #momsoftiktok #momtok #fyp

♬ Title – Meghan Trainor

Bron: Leefspiritueel

Meer van dit