HomeHumorTobi wil het duidelijk maken: "Ik voel me een genderloze clown, en...

Tobi wil het duidelijk maken: “Ik voel me een genderloze clown, en wil ook zo aangesproken worden!”

Tegenwoordig kan je bijna alles zijn wat je wil. Ondanks dat het nog niet door iedereen volop geaccepteerd wordt, accepteert de overheid het wel. Je kunt inmiddels zelfs in je paspoort je gender laten veranderen.

Het kan natuurlijk ook dat je helemaal geen gendergevoel hebt en genderneutraal door het leven wil. Soms lijkt het wel of er steeds meer nieuwe genders bijkomen.

Tobi de genderloze clown

Tobi is een influencer die zelf niet weet of hij/zij als het leven moet gaan als man of vrouw. Daarom wil Tobi door andere gewoon aangesproken worden met ‘het’. Op zich geen groot probleem zou je denken, maar Tobi zoekt toch graag nog even de grenzen op. Tobi wil namelijk nu ook wel gerechtigheid krijgen voor haar eigen gendersoort.

Hen voelt zich niet serieus genomen en wil daarom dat haar gender ook behoort tot één van de officiële genders. Hoe ‘het’ deze wil noemen? De genderloze clown.

Tobi en schmink

Tobi houdt van schmink. Hoe ‘het’ zich opmaakt, heeft namelijk niets meer met cosmetica te maken. Het gezicht is helemaal vol geplamuurd en geeft direct een beeld van een clown weg. Gelukkig is dit ook de bedoeling van Tobi, dus dat zit helemaal goed.

Zelf vindt Tobi dat de make-up vooral Feminisme uitstraalt. Toch vertelt ‘het’ dat de make up van een clown een prettig gevoel geeft aan het uiterlijk, en dat het zich wel als een pop ziet.

“Ik geniet ervan om op een clown te lijken. Ik wil graag als een pop gezien worden. Ik wil geen gender aan mezelf vastgeplakt hebben. Ik ben anders gebouwd!”

@tobitopaz

i never talk ab this and i just don’t want to be viewed as gendered and hate the idea that people don’t know so okay thank you #nonbinary #agender #nb

♬ original sound – tobi

Meer van dit: