HomeWTF?!Ronnie en Donnie delen dezelfde anus, maar de één is homo en...

Ronnie en Donnie delen dezelfde anus, maar de één is homo en de ander niet

Ronnie en Donnie zitten in een lastig parket. Hun band is namelijk net even anders dan de band tussen gewone broers. Ze zijn een Siamese tweeling en delen alles, van leuke momentjes tot hun hele lijf, dus ook dezelfde anus. Wat het lastig maakt, is dat één van de twee homo is.

Verschillende geaardheid bij tweelingen

Het komt vaker voor dat tweelingen een andere geaardheid hebben. Ieder zijn eigen ding natuurlijk, daar is niets mis mee. Het wordt pas vervelend als je letterlijk aan elkaar vastzit. Ronnie en Donnie zijn een Siamese tweeling en hebben dus gedeeltelijk hetzelfde lichaam, maar wel beide een andere voorkeur.

Dat zorgt natuurlijk voor wat extra spice in hun leven, want hoe pak je dat aan als je letterlijk met je broer verbonden bent? Bijna ieder individu heeft de behoefte om intiem met een ander te zijn, maar niet wanneer je je niet aangetrokken tot diegene voelt. Niemand moet eraan denken om intiem te zijn met het gender waar je niet op valt. Dat bracht dus een groot probleem met zich mee voor Ronnie en Donnie. Zéker toen Ronnie (of Donnie) een relatie kreeg met een andere man, waarmee hij intiem wilde zijn.

Oudste Siamese tweeling

Hoe ze dat uiteindelijk hebben opgelost, weten we niet. Wat we wel weten is dat Ronnie en Donnie de oudste Siamese tweeling ooit is geworden. Helaas zijn de twee inmiddels overleden, maar ze zijn toch 68 jaar geworden. Dat is behoorlijk oud voor tweelingen die aan elkaar vastzitten.

Het kan dus haast niet anders dat de twee het eens zijn geworden in de relationele voorkeuren en handelingen. Toch moet het extreem zwaar zijn geweest voor één van de twee mannen om zijn broer te geven wat hij wilde. Als je ooit denkt dat jouw leven zwaar is, denk dan maar eens aan Ronnie en/of Donnie.

Meer van dit