HomeHumorHet eerste EK seks is in aantocht en ze zoeken nog mensen...

Het eerste EK seks is in aantocht en ze zoeken nog mensen die meedoen voor Nederland

Goed nieuws voor de mensen die zichzelf behoorlijk goed in bed vinden! Het EK seks komt er namelijk aan. Die worden georganiseerd door een zeer bekend erotisch platform, in samenwerking met de Zweedse seks federatie. Twaalf landen doen al mee maar Nederland is nog niet vertegenwoordigd.

Seks en sportiviteit

Wie al eens een stevig potje heeft lopen rampentampen, weet hoe zwaar dat kan zijn. Best gek dus dat deze lichamelijke activiteit niet in de categorie sport valt. Sterker nog, de Zweedse seks federatie is zelfs afgewezen voor toelating tot de nationale sportbond. Tóch is er een sekssport, en die officiële sport lijkt in geen geval op de hobby.

Seks als sport is anders dan de puurste daad van liefde en lust. De sport kent namelijk strenge regels en zijn er bepaalde onderdelen in de sport, die je moet beheersen. Zo krijgen de atleten punten voor verleiding, massage, voorspel, oraal, penetratie, uiterlijk, het artistieke element, de moeilijkheid van de standjes, het aantal orgasmes en tot slot óók het uithoudingsvermogen. Verregaande dominantie en vernedering zijn niet toegestaan.

Deelnemers gezocht

Het toernooi zit er aan te komen en zal live, online gehouden worden. Tot nu toe zijn er al 13 landen aangemeld. In dit geval gaat het voornamelijk om professionele natuurfilmsterren dus het is een behoorlijke kluif voor de amateurs die mee willen strijden. De winnaar krijgt een geldprijs én een fantastisch gesponsord pakket met allerlei spul om van te genieten.

Ze zoeken nog deelnemers van Nederland. Je neemt het dan op tegen profs uit Zweden, Kroatië, Griekenland, Slovenië, Oekraïne, Roemenië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Portugal, Italië, Rusland, Finland en Spanje. Waar en hoe je jezelf moet aanmelden, moet je even googelen. We kunnen helaas niet linken naar sites met vieze filmpjes. Je kunt de steekwoorden: ‘Meedoen aan Europees Kampioenschap Seks’ gebruiken.

Meer van dit: