HomeTelevisieRikkie Kollé (Miss Nederland) doet mee aan First Dates en vertelt wat...

Rikkie Kollé (Miss Nederland) doet mee aan First Dates en vertelt wat iedereen al wist

Kennen we nog de ophef van de laatste Miss Nederland verkiezing? Het was namelijk de eerste keer dat een transgender meedeed aan de verkiezingen en ook nog eens won. Rikkie Kollé, geboren als een jongetje, kreeg na haar winst de nodige kritiek over zich heen. Niet alleen vanuit Nederland, maar wereldwijd.

Rikkie Kollé is single

Ondanks dat Rikkie Kollé een echte bekendheid is geworden wil het haar maar niet lukken om de liefde te vinden. Ze heeft zich daarom aangemeld bij First dates, in de hoop een leuke man aan de haak te slaan.

Gelukkig hebben de matchmakers van First dates een leuke knul gevonden, die het wel zag zitten om met Rikkie op date te gaan. Tijdens de date vertelt Rikkie Kollé openhartig over haar pestverleden. Ze legt ook direct uit dat het te maken had met het feit dat ze niet als meisje geboren is. De knul aan tafel begrijpt direct waar ze heen wil met haar verhaal en antwoord kort: “Oh Jaáaa”.

Wat vindt de date van haar verleden?

Rikkie vertelt openhartig: “Ik ging een hele transitie in op jonge leeftijd en op school werd dat niet altijd geaccepteerd en in mijn omgeving ook niet. Dus ja, daar heb ik het best wel lastig mee gehad op jonge leeftijd. Dat is me altijd wel een beetje blijven achtervolgen”. 

Haar date reageert direct meelevend: “Dat is shitty man, dat wens je niemand toe”. Toch wil Rikkie snel ter zake komen en weten hoe hij denkt over haar verleden.

Haar date reageert nuchter met de woorden: “Mij interesseert het niet. Ik wil het niet heel bot zeggen, maar ik bedoel, je bent nu gewoon een vrouw toch? Dan is voor mij de discussie klaar”. 

Rikkie was natuurlijk enorm blij met de begripvolle reactie van haar date en legt voor de camera’s uit dat hij daar super goed mee omging.

Toch is het voor de jongen wel even schakelen. Heb je het geluk dat je met Miss Nederland aan tafel komt te zitten, blijkt er een addertje onder het gras te zijn! Bekijk de beelden hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara)

Meer van dit: