HomeShowgekkiesPeter Gillis deelt petsen uit in de kroeg: "Hij zat aan mijn...

Peter Gillis deelt petsen uit in de kroeg: “Hij zat aan mijn dochter”

Peter Gillis zit in zwaar weer. De afgelopen weken kreeg hij enorm veel kritiek. De reden daarvoor was de omgang met zijn Nicolleke. Die zou hij het ziekenhuis ingeslagen hebben. Wat er van waar is… Dat mag Joost weten.

Foxwild

Dat Peter een opvliegend manneke is, hebben we vaak genoeg gezien. Deze week doken er ook weer beelden op waarbij hij ruzie zou hebben met iemand aan die ongevraagd aan zijn dochter zat. Als dat echt het geval was dan heeft Peter al het gelijk van de wereld om de dader een paar petsen te verkopen.

Er dook een video op van alle commotie die volgde op dit voorval. In één van zijn stamkroegen in Asten werkte hij een gozer hardhandig naar buiten. Die gozer bleek zijn dochter lastig te hebben gevallen. Hierna richtte hij zich tot de eigenaar van de kroeg. In de video kun je hem horen schreeuwen: “Je bent echt een waardeloze vent joh! Flikker toch op man! Moet jij eens opletten jongen! Dit is toch niet normaal man! Je moet de baas van uw eigen k*t tent zijn!”

Roddelpraat

De beelden en informatie werden verspreid door roddel kanaal Roddelpraat. Het platform van Jan Roos en Dennis Schouten heeft het de laatste tijd flink op Peter gemunt. In de eerste reden omdat hij volgens hen gewoon geen leuk mannetje is maar ook omdat Peter er zelf op reageert.

Peter Gillis stookt het vuurtje zo alleen maar op. Ook valt ons Nicolleke op, die in een glitterpakje achter Peter aan hobbelt. Zijn ze dan toch nog bij elkaar? Oordeel zelf over het voorval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: