HomeWTF?!Man laat permanente baard tatoeëren en kan wel janken om het resultaat

Man laat permanente baard tatoeëren en kan wel janken om het resultaat

Vroeger stonden alle mannen braafjes voor de spiegel hun baard te scheren. Tegenwoordig is dit helemaal anders. Vrijwel alle mannen willen tegenwoordig een baardje hebben.

Als je dan niet gezegend bent met een volle baardgroei, dan kun je ervoor kiezen om het lot een handje te helpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een baardtransplantatie, maar je kunt ook drastischere maatregelen nemen.

Baard op je gezicht tatoeëren

Niet alleen baardjes zijn tegenwoordig helemaal hip, maar ook tatoeages. Er zijn daarom ook mensen die deze twee trends met elkaar combineren. Onlangs heeft een man een video op Tiktok geplaatst waarin hij zijn nieuwe aanwinst heeft laten zien. Hij heeft namelijk zijn baard laten tatoeëren bij de plaatselijke tatoeage shop.

Het resultaat is echt verschrikkelijk. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de kijkers van de video. In de reacties gaat het namelijk helemaal los. De kijkers snappen niet dat iemand zijn gezicht zo kan verpesten.

Deuk in zijn ego

Terwijl zijn baardje had moeten zorgen voor een boost van zijn ego, heeft hij het tegenovergestelde bereikt. De kijkers van de video weten namelijk niet wat ze zien.

Toch wil de man zelf nog niet toegeven hoe zijn gezicht verpest is. Hij zegt namelijk tegen de tatoeërder beleefd: “I love it”, maar hij lijkt wel te kunnen janken om het resultaat.

De mensen die het gezien hebben, vinden het ook niet geweldig… Wat jij?

@scottsbarbers

No beard? No problem ✍️ #tattoo #beard #design #foryou #fyp

♬ original sound – Scotts Barbers

Meer van dit: