HomeWTF?!Kalende man kan wel janken nadat hij deze tattoo op zijn hoofd...

Kalende man kan wel janken nadat hij deze tattoo op zijn hoofd liet zetten

Een man die kaal wordt kan daar meestal niets aan doen. Echt oplossingen zijn er helaas ook nog niet echt bedacht voor kalende mannen. Toch zijn er mensen die het denken op te kunnen lossen met een tattoo. Dan kan goed gaan, maar ook erg slecht uitpakken. Deze gozer kan wel janken.

De oplossing

Kalende mannen zoeken vaak wanhopig naar een oplossing. Een haartransplantatie zou zo’n oplossing kunnen zijn maar als het lichaam de haarzakjes eenmaal afstoot dan is er vaak geen houden meer aan. Toch zijn er mannen die het wel proberen en voor sommige kan het zeker werken!

Wat ook kan werken is een mooie tattoo. Eerder lieten we al een gozer zien die zijn kale hoofd had laten tatoeëren maar dat was nog niet zo’n succes. Nu kwamen we deze knakker tegen maar die kon ook wel janken om hoe het eruit ziet. Alleen de pony is misschien sowieso niet het juiste idee geweest.

Tattoo artist

De tattoo artist die de pony gezet heeft, is rete populair op TikTok. Waarom weten we niet precies want echt skills heeft ze niet. De video hieronder is meer dan 28 miljoen keer bekeken op het platform. Slechte reclame is ook reclame zullen we dan maar zeggen.

Het is even schrikken als hij zichzelf ziet. Het is dan ook maar de vraag of hij niet liever toch gewoon een kale kop gehad zou hebben. De gozer kan er ook altijd nog voor kiezen om de hele bende er weer af te laten laseren, óf juist zijn hele lichaam vol met plaatjes te laten zetten. Opties zat, maar haar zal hij niet meer krijgen.

@gipsygtattooer

Il mio cliente ha sempre sognato la frangetta ed io ho esaudito il suo desiderio 💖

♬ Furore – Paola & Chiara

Bron: SGXL

Meer van dit: