HomeHumorNog meer beelden opgedoken van het wippende stelletje in het vliegtuig

Nog meer beelden opgedoken van het wippende stelletje in het vliegtuig

Een aantal weken terug, ging er een filmpje de wereld rond waarin te zien was hoe een stelletje in het vliegtuig aan het wippen was. De twee werden betrapt door de steward, terwijl alle passagiers mee zaten te kijken. Later zagen we ook hoe zij uit de wc kwamen en hoe iedereen erop reageerde. Nu zijn er dus nóg meer beelden opgedoken.

Mile High Club

Als je ooit hebt of bent binnengeglipt in het vliegtuig dan mag je jezelf lid noemen van de Mile High Club. Dan bedoelen we niet dat je stiekem het vliegtuig in gekomen bent, maar dat je ergens anders in gekomen bent. Enfin, je snapt het wel. De Mile High Club is een club van mensen die het aan hebben gedurfd om ervoor te gaan in het vliegtuig.

Het is steeds lastiger om ongezien je ding te kunnen doen en zeker op een volle vlucht vol jongeren, loop je extra risico. Toch ging het stelletje ervoor, maar werd tevergeefs betrapt. Dat werd gefilmd en die beelden gingen al gauw de hele wereld over. De beelden kun je in dit artikel bekijken.

Meer beelden

Snel daarna, kwamen nog meer beelden online. Daarin viel te zien hoe de rest van het vliegtuig reageerde op het stel. Onder luid applaus en gejuich kwamen ze uit de wc. Nu er wéér nieuwe beelden zijn opgedoken, wilde we jullie die natuurlijk niet onthouden. Hierop is beter te zien hoe de twee uit de wc kwamen.

Eerst werd gedacht dat er nog een derde uit de wc kwam gelopen maar deze nieuwe beelden ontkrachten die theorie. Het was hoe dan ook een vlucht om nooit meer te vergeten. Als je de beelden van het eerste filmpje wilt zien moet je even op deze link klikken.

@bolo9874

#easyjet #easyJet toilet #part2

♬ dźwięk oryginalny – Bolo9874

Meer van dit: