HomeWTF?!Meisje wrijft even lekker in haar oog en kan meteen door naar...

Meisje wrijft even lekker in haar oog en kan meteen door naar de dokter

Een meisje wreef even lekker in haar oog en schrok zich toen kapot van wat ze zag. Toen ze haar oog opendeed, zag ze namelijk dat hij helemaal bloeddoorlopen was. Ze was toevallig een video van zichzelf aan het opnemen en zag op haar telefoon wat er gebeurd was.

In de ogen wrijven

Heel veel mensen wrijven wel eens lekker in hun ogen. Daar is ook weinig mis mee, maar toch zet je daar wel extra druk mee op de ogen. In de video hieronder kun je zien wat er precies gebeurt als je in je ogen wrijft.

Even schrikken

Zoals je in het filmpje hierboven kunt zien, komt er best wel wat druk op je ogen te staan. In principe zijn het maar twee kleine balletjes van weefsel, die best gevoelig zijn. Onze ogen zitten vol met aderen en laat dit meisje nou nét een ader geraakt hebben. Het lijkt een beetje op de oogtattoo van deze dame.

Als ze in haar ogen wrijft raakt ze haar ader, waardoor die klapt. Het zorgt ervoor dat haar ogen direct compleet met bloed doorlopen en dat is behoorlijk schrikken als je dat ineens bij jezelf ziet. Men hecht behoorlijk veel waarde aan hun zicht dus als je zoiets ziet, ga je eigenlijk meteen van het ergste uit.

Eenmaal bij de dokter bleek dat er niets aan de hand was, en dat haar bloeddoorlopen ogen normaliter gewoon snel weer terug naar normaal gaan. Misschien toch even beter nadenken als je ervan houdt om lekker in je ogen te wrijven.

Meer van dit: