HomeTelevisieMannen in LLDL willen geen lelijk kind: 'Meteen spraytannetje als die lelijk...

Mannen in LLDL willen geen lelijk kind: ‘Meteen spraytannetje als die lelijk is’

Deze twee deelnemers van het programma Lang Leve de Liefde hebben een nogal opmerkelijk gesprek. Het gaat er over of ze een toekomst met kinderen voor zich zien en hun reactie is nogal opmerkelijk te noemen. Ze komen tot de conclusie dat ze geen lelijk kind zouden willen.

Homomannen

Laten we even aftrappen met het feit dat we niemand willen beledigen. Met homomannen bedoelen we natuurlijk helemaal niets negatiefs. Homo zijn is helemaal niets mis mee. Wat er wel mist bij homo’s is dat ze samen met een andere man geen kindje kunnen maken. Dat is best een gevoelig onderwerp natuurlijk.

Een belangrijke vraag in een relatie tussen twee mannen is of ze hun toekomst met kinderen zien. Vaak is er het besef en de acceptatie dat het samen niet gaat lukken maar in sommige gevallen wordt er gekozen voor draagmoederschap of adoptie. Hartstikke fijn dat dat kan natuurlijk en je kunt zelfs een soort voorkeur bepalen.

Geen lelijk kind

In het geval van deze heren bespreken ze of hun toekomst compleet zou zijn zonder kinderen. De ene geeft aan dat hij dat wel grappig zou vinden maar niet dat hij per se kinderen wilt. De ander zegt meteen dat hij het wel zou willen op voorwaarde dat de draagmoeder erg knap is.

De ene gozer is het er wel mee eens en vindt dat de draagmoeder sowieso een spraytannetje zou moeten hebben. Volgens zijn gedachtegang zou dan het kind ook eruit moeten komen met een spraytan. Kind kan ook nog wel witte tandenbleekset kunnen gebruiken. Dat zou het kind pas echt knap maken. Gelukkig is de conclusie dat de heren voor nu nog niet per se kinderen willen en dat is denk ik maar goed ook.

Meer van dit: