HomeWTF?!Louise (30) deed het met 18 mannen tegelijk: ''Mijn man deelde de...

Louise (30) deed het met 18 mannen tegelijk: ”Mijn man deelde de rubbertjes uit”

Wanneer een koppel door het leven gaat als ‘swingers’, betekent dit dat je naast de daad met je partner, ook van bil gaat met andere mensen. De 30-jarige Louise is zo’n swinger, en deelt een bijzondere ervaring in de internetpodcast ‘Sex Files’.

Fantaseren over andere mannen

Vooropgesteld is Louise gelukkig getrouwd met haar grote liefde. Op jonge leeftijd huwden de twee, maar al snel werd duidelijk dat een monogame relatie geen optie was. Bedplezier met anderen daarentegen? Dolgraag!

In de podcast vertelt Louise dat ze vaak fantaseerde over de daad met andere mannen dan haar echtgenoot. Haar wederhelft verbleef voor zijn werk vaak in het buitenland en dus zat Louise moederziel alleen thuis. Zodoende begon ze te verlangen naar hete avontuurtjes en dan het liefst met wildvreemden.

‘Eerste keer in een groep was echt heerlijk’

Louise kwam vervolgens te weten dat een volwassenenshop in de buurt wipcurcussen aanbood en dat leek haar wel wat. De cursus over parenclubs maakte haar helemaal wild. ”Ik heb mijn man een bericht gestuurd dat ik een keertje zou gaan, en de rest is geschiedenis.” Daarna volgden er een paar fantastische jaren, maar Louise was nog steeds niet helemaal tevreden met haar avontuurtjes.

De onverzadigbare vrouw wil haar bedplezier beleven met meerdere mannen tegelijk en tot haar verbazing vindt haar man dat een goed idee.

Zo gezegd, zo gedaan en kort daarna beleeft ze het avontuur met tien mannen tegelijk. ”Het was echt geweldig. De gedachte dat al deze mannen daar waren voor mij was machtig.”

Man deelt rubbertjes uit

De man van Louise was bij het spektakel aanwezig en genoot er heel erg van. De keer daarna is Louise met 18 mannen naar bed gegaan, en deelde haar man enthousiast achter elkaar de rubbertjes uit.

Volgens Louise geniet haar man intens van de ‘gezichtsuitdrukkingen’ van zijn vrouw als ze wordt verwend. ”Hij lijkt dan wel een kind in de snoepwinkel en ik vind het zelf ook enorm opwindend om te zien hoe hij toekijkt.”

Volgens Louise is swingen echt een aanrader: ”Ja, dat zou ik iedereen adviseren!” Let er wel op dat je jouw eigen partner met respect en aandacht blijft behandelen want anders is de kans dat het misloopt, groot.

Meer van dit: