HomeTelevisieLLDL-Nicole heeft nooit zin om van bil te gaan, maar wil wel...

LLDL-Nicole heeft nooit zin om van bil te gaan, maar wil wel iets anders voor Peter doen

Ben je op zoek naar de liefde? Dan ben je bij Lang leve de liefde aan het juiste adres. Je meldt je aan voor het programma, hoopt op een leuke date en wie weet komt er iets leuks uit.

Toch komt het de laatste tijd veel voor dat mensen zich om geheel andere redenen aanmelden. Soms voor de fame, maar soms ook om gewoon een wippartner te vinden.

Nicole en Peter

Deze week is er een date tussen Nicole en Peter. Beide hebben een leuke klik tijdens de kennismaking en de gesprekken komen en gaan. Ze zijn vrij open richting elkaar, waardoor er al snel een gesprek ontstaat over de welbekende bedsport. Peter is namelijk nieuwsgierig of Nicole het belangrijk vindt om zo nu en dan te wippen in een relatie.

“Mis je het om zo nu en dan te wippen?” vraagt Peter aan Nicole. Nicole is direct duidelijk: “Nou, ik weet niet of ik het mis, ik heb het al zolang niet gedaan dat ik het niet echt weet.”

Buiten de deur

Nicole vult al snel haar woorden aan met: “Jij hebt vriendinnen waar je soms mee kan wippen vertelde je. Losse flodders buiten de deur.”

Peter kijkt haar even verbaasd aan omdat hij niet weet welke kant ze op wil, maar dan vervolgt ze: “Ik vind dat dit ook in een relatie zou mogen. Als de andere partner bijvoorbeeld geen zin meer heeft om te wippen, dan zou ik daar helemaal geen moeite mee hebben als mijn partner het buiten de deur opzoekt. Wippen is wippen en daarom maakt het mij helemaal niet uit.”

“Je kunt gewoon zeggen, nou volgende week ga ik even langs Truusje, even een leuke avond hebben.” Peter lijkt helemaal op te fleuren door de visie van Nicole. Als dit geen match is, dan weten we het ook niet meer.

Meer van dit: