HomeTelevisieLLDL-kijkers vol ongeloof na oliedomme uitspraken van Amber: "Dit moet geacteerd zijn!"

LLDL-kijkers vol ongeloof na oliedomme uitspraken van Amber: “Dit moet geacteerd zijn!”

Als man is het natuurlijk geweldig als je een vrouw gevonden hebt die ‘Beauty and the Brains’ heeft. Een mooi gezichtje en een geweldig lichaam is natuurlijk prachtig, maar als ze te dom is om te kakken, dan is de lol er ook snel vanaf.

Zeker als je als man deelneemt aan Lang leve de liefde, dan wil je natuurlijk het liefste zo snel mogelijk wegrennen.

Amber en Pieter

Amber is een prachtige meid om te zien. Dit heeft niet alleen te maken met natuurlijke schoonheid, maar ook met de vele cosmetische ingrepen die ze gehad heeft. Ze heeft namelijk een borstvergroting, lipfillers en een neuscorrectie gehad. Voor haar is dat nog niet genoeg, want ze wil graag buikvet laten verwijderen om in haar heupen te laten plaatsen.

Gelukkig is Pieter ook iemand die veel bezig is met zijn uiterlijk. Hij heeft namelijk een speciale koffer meegenomen met al zijn proteïne shakes en voeding. Hij eet namelijk vrijwel enkel rijst met kip.

Amber is een beetje dom

Toch komt Amber niet als een slimme meid over. Tijdens het avondeten schrikt ze ervan dat sperziebonen vegetarisch zijn.

Ze dacht namelijk dat alle chemicaliën ervoor zorgde dat het niet meer vega was. Als ze dan daarna ook nog vertelt dat ze niet wist dat Paaseieren bij Pasen hoorde, weet Pieter niet meer wat hij hoort.

“Wanneer ben je daarachter gekomen dat Pasen en Paaseieren bij elkaar horen?” vraagt Pieter. Als Amber dan vertelt dat het pas enkele dagen is, schrikt hij toch wel een beetje.

Hij vraagt daarom later op de date ook nog even: “Je hebt veel aan jezelf laten veranderen, is er niets aan je innerlijk dat je wil veranderen?”. Amber geeft aan niks te willen veranderen, ze vindt haarzelf wel grappig. Helaas denkt Pieter daar waarschijnlijk een beetje anders over. Bekijk alle fragmentjes hieronder.

Meer van dit: