HomeGekkiesLLDL deelnemers maken elkaar helemaal af: 'Als alle mannen waren zoals jij,...

LLDL deelnemers maken elkaar helemaal af: ‘Als alle mannen waren zoals jij, werd ik lesbisch’

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. In ons archief vonden we een fragment uit het programma Lang Leve de Liefde waarin de deelnemers elkaar compleet af zitten te zeiken. Het hilarische fragment werd op social media meer dan een miljoen keer bekeken.

Lang Leve de Liefde

Het programma Lang Leve de Liefde is al jaren populair. Het programma startte in 2020 vlak voor dat alle ellende begon en stond als snel aan in bijna alle huiskamers in Nederland. Blijkbaar zijn we als volkje toch dol op mensen die met elkaar op blind date gaan want het is vanaf het begin een succes geweest

Dit fragment, dat uit het eerste jaar van Lang Leve de Liefde komt, staat dan ook symbool voor hoe een mismatch eruit kan zien. De twee in dit fragment liggen elkaar totaal niet en ze laten het ook niet na om dat tegen elkaar uit te spreken. De beledigingen vliegen bij elkaar om de oren en dat leidt tot hilariteit bij de kijkers.

Beledigen

Het begint allemaal wanneer die gozer begint over het haar van zijn date. Dat vindt hij te kort en dus te mannelijk. De dame maakt hem meteen duidelijk dat ze meer vrouw is dan hij ooit zal kunnen krijgen. Met haar heerlijke accent zegt ze: “Joh neem jij lekker een magere toverheks met rimpels”. Gevolgd door: “Ik vind jou geen verzorgd type”.

Als de date wat verder vordert komt hij er nog effe op terug. “Zie ik er nu wel verzorgd uit?”. Maar dat had hij beter niet kunnen zeggen want vrijwel meteen maakt ze hem duidelijk dat ze niks van hem moet hebben. “Als alle mannen waren zoals jij, werd ik terstond lesbisch”. Prachtige beelden die absoluut een plekje op onze website verdienen.

Meer van dit: