HomeTelevisieLLDL deelnemer Maik vindt de vrouw van zijn dromen als Simone vertelt...

LLDL deelnemer Maik vindt de vrouw van zijn dromen als Simone vertelt waarvoor je haar wakker kan maken

Het zoeken van de liefde gaat natuurlijk ook gewoon door tijdens de Paasdagen. Televisiekijkend Nederland kan daarom gewoon nog steeds genieten van de avonturen van de deelnemers van Lang leve de liefde. Deze week worden Maiki en Simone aan elkaar gekoppeld. Ze hebben een leuke klik, maar ook een beetje een dirty mind. 

“Waar mag ik je voor wakker maken?”

Na een gezellige date besluiten de twee om te verlengen. Het is tijd voor de lunch en de twee zitten gezellig in gesprek. Maiki wil gebruikmaken van een lepeltje op tafel, maar deze is van tevoren al door Simone gebruikt.

Ze heeft zelfs al gelikt aan het lepeltje. Als Maiki hoort dat ze al aan het lepeltje gelikt heeft, komen de dirty minds van de twee op gang. Het onderwerp gaat al snel over het likken aan andere dingen. Simone is helemaal onder de indruk, want die is al helemaal aan het wegzwijmelen bij de gedachten van Maiki die ergens anders aan het likken is.

Een stapje verder

Al snel gaat het nog een stapje verder. Tijdens het vragenspel komt namelijk de vraag naar boven: ‘Waar mogen we je voor wakker maken?’. 

Dan kiest Simone ervoor om direct opnieuw haar dirty mind te delen met Maiki. Ze geeft namelijk al snel het antwoord dat hij haar mag wakker maken om te wippen. Maiki zag dit antwoord niet aankomen en wil het daarom nog een keertje horen. Hij vraagt haar om het te herhalen, maar dat wil Simone niet vertellen. “Je hebt me wel gehoord!”. 

Maiki blijft met grote ogen zitten. Waarschijnlijk is zijn dirty mind ook al overuren aan het maken. Zal hij in de avond op de bank moeten slapen of slaapt hij op Simone?

Meer van dit