HomeTelevisieLLDL-dame doet minderwaardig over gozer omdat hij vrachtwagenchauffeur is: "Is dat je...

LLDL-dame doet minderwaardig over gozer omdat hij vrachtwagenchauffeur is: “Is dat je einddoel?!”

Op het moment dat je putjesschepper bent, dan val je vaak minder snel in de smaak bij de vrouwen dan wanneer je een bankdirecteur bent. Dit is niet alleen in het dagelijkse leven zo, maar ook als je meedoet aan Lang leve de Liefde.  Tijdens de date van vandaag is de dame namelijk maar weinig onder de indruk van de man. Dit heeft alles te maken met zijn beroep. 

Minachtend over beroep

Voordat we met dit artikel beginnen, willen we even melden dat de dame Nour heet, en de gozer Onur. Kun je toch niet verzinnen zo he haha. Oh ja en Nour heeft het behoorlijk koud. Dat je het weet.

Tijdens de kennismaking komt al snel het beroep ter sprake. De man vertelt vol trots dat hij dol is op auto’s en rijden. Hij is daarom vrachtwagenchauffeur geworden.

Van je hobby je werk maken

Superleuk natuurlijk als je van je hobby je werk hebt kunnen maken, maar daar denkt zijn vrouwelijke date toch echt anders over. Haar gezicht spreekt al direct boekdelen als ze hoort dat hij een vrachtwagenchauffeur is. Hij vertelt dat hij vrachtwagenchauffeur is in de zeecontainers.

Direct vraagt de dame met minachting in haar ogen: “Waarom ben je dat gaan doen?”. De man vertelt dat hij vroeger altijd vrachtwagens op de weg zag en dat hij dat gewoon geweldig vond. Toch kan de dame het daar niet bij laten zitten: “Is dat ook je einddoel dan gewoon? Dat wil je voor de rest van je leven?”

Verliefd op zichzelf

Nu zou je verwachten dat de dame zelf een een statige baan heeft, maar niets lijkt minder waar. “Ik hou echt van kleding, fashion dat soort dingen. Ik hou van foto’s maken, van mezelf ofcourse. Sporten vind ik ook wel echt lekker om te doen.”

We denken daarom ook dat de dame helemaal niet meedoet om de liefde te vinden. Waarschijnlijk wil ze bekend worden op Instagram en ziet ze Lang leve de liefde als een springplankje voor haar carrière. Beetje sneu voor de kerel, maar als je beroep al direct niet gewaardeerd wordt, dan kun je sowieso het beste snel wegrennen.

Meer van dit: