HomeTelevisieLang Leve de Liefde kijkers weten niet wat ze zien als Rotterdamse...

Lang Leve de Liefde kijkers weten niet wat ze zien als Rotterdamse Marga begint te zeiken

Als je meedoet aan Lang leve de liefde, dan wil je jezelf natuurlijk van de allerbeste kant laten zien. Je bent namelijk op zoek naar een leuke partner en dat gaat niet lukken als je direct al als een zeur overkomt. Deelnemer Marga boeit het allemaal niet, het leven is al zwaar genoeg.

Marga en John

Deze week maken we kennis met Marga en John. Beide zijn inmiddels op leeftijd, maar dat weerhoudt ze niet om op zoek te gaan naar de liefde.

Op het eerste zicht lijken de twee een leuke match te zijn. Toch weet Marga zichzelf in de ochtend direct van een nogal ‘zeikerige’ kant te laten zien. We hebben allemaal weleens last van een ochtendhumeur. Als je dan op televisie bent, dan probeer je natuurlijk dit zoveel mogelijk te verbergen. Marga boeit het allemaal niets. Bij het aanschuiven aan de ontbijttafel is ze er al klaar mee: “Ik ben al moe voor de dag begint!”

John maakt thee voor Marga

Als John in de ochtend een kop thee maakt voor Marga, is Marga alles dan tevreden. “Hmm, wat is dit nou joh? Koppie lauw water!” John wil al snel weten wat hij verkeerd gedaan heeft en vraagt of het echt zo smerig is.

Marga spaart hem geen moment: “Als je die Quooker gebruikt moet je dat ding draaien, dan krijg je hem pas heet! Sjongejonge, hoe krijg je dat nou voor elkaar?”

“Ze vervolgt haar tirade met: “Hèhè, even ontbijt maken, ik ben dood!”. Het enige advies dat wij voor John hebben: Rennen!!

Meer van dit: