HomeTelevisieKijkers woest op Lang Leve de Liefde deelnemer Mark door de botste...

Kijkers woest op Lang Leve de Liefde deelnemer Mark door de botste afwijzing ooit voor Kitty

Mark doet mee aan Lang Leve de Liefde en dat gaat niet helemaal zoals hij van tevoren gehoopt had. Hij zit namelijk samen met Riemer, Ilona én Kitty in de switch aflevering. Hij start bij Ilona en dat gaat dan nog vrij aardig. Als hij zijn tijd later bij Kitty door moet brengen, is hij er wel klaar mee.

Beters te doen

Als je twee keer 24 uur lang opgescheept moet zitten met een onbekende, moet je niet veel beters te doen hebben. Of het moet je enorm leuk lijken natuurlijk. In het geval van Mark had hij gewoon niks beters te doen. Voor hetzelfde geld had hij met zijn dochters in de turnhal moeten zitten.

Als Mark dan na Ilona, bij Kitty terecht komt, is hij toch niet zo enthousiast meer. Als Kitty hem vraagt of Mark het naar zijn zin heeft, is hij heel duidelijk: “Ik zal het eerlijk zeggen. Mijn kinderen zitten op turnen. Dat vinden die meiden fantastisch! Als ze dan onderling zo’n turnwedstrijd hebben zit ik in de sporthal. En dat vind ik een hel… Maar ik ga liever 24 uur naar een sportwedstrijd kijken in de sporthal.

Kijkers woest

Kijkers reageren woest onder het fragment. Ze noemen Mark een botterik en vinden het ook bizar dat hij op nationale televisie verteld dat hij eigenlijk liever niet bij zijn dochters in de turnhal wil zijn. Ze noemen hem dan ook niet alleen een botte man maar ook een slechte vader.

Toch zijn er ook wel mensen die het voor hem opnemen. Zo zijn er verschillende kijkers die het juist fijn zouden vinden als een man zo duidelijk was over de situatie. Zijn duidelijke mening zorgt er in ieder geval voor dat hij zéker in de top 3 botste afwijzingen in het programma staat.

Meer van dit: