HomeHumorGozer in Lang Leve de Liefde wil tongen maar krijgt zeer pijnlijke...

Gozer in Lang Leve de Liefde wil tongen maar krijgt zeer pijnlijke afwijzing

Het programma Lang Leve de Liefde wordt steeds maar populairder. Dat ligt niet aan het feit dat iedereen liefde vind, maar meer aan het feit dat het vrijwel iedere avond een aantal hele grappige, pijnlijke of ongemakkelijke fragmenten oplevert.

Tongworstelen

Als er een chemie is tussen de deelnemers dan hoort een potje tongworstelen daar natuurlijk bij. Normaal gesproken gaat dat allemaal vanzelf maar de gozer, Maurice, besluit om het toch even te vragen voordat hij haar kust. Dat is natuurlijk helemaal anno nu maar Madelief wordt daar direct ontzettend ongemakkelijk van en wijst het af.

Maurice blijft lekker naar voren hangen maar het lijkt er niet op dat Madelief daar nog in mee gaat. Toch vraagt hij nog maar een keer, zou je willen kussen? Het antwoord wat dan volgt is ook wel bijzonder te noemen. “Ja, Ja, Ja, Ja maar ik vind het ongemakkelijk om dat nu zomaar te doen”. Dat kwam omdat Maurice het nu gevraagd had, maar ze vonden toch allebei ook wel dat het erg belangrijk is om zoiets te vragen.

Kijkers reageren

In de reacties worden de twee haast afgemaakt. “Blegh, blij dat ik van een andere generatie ben. Hoe knuppel je de spontaniteit en romantiek eruit? “Vroeger” zoende je gewoon iemand als het moment er naar was en ging je af op de signalen van de ander. Tuurlijk vergisten mensen zich soms maar simpel je hoofd afkeren was dan genoeg”. 

Toch zijn er ook mensen die het voor de twee opnemen: “Het spontane en romantische is er zo wel vanaf ja. Ik voelde hier de ongemakkelijkheid. Maar het is ook de tijd waar we in leven he. Je hebt al snel een aanklacht aan je broek hangen zonder toestemming van de ander”. De meeste kijkers zien gelukkig wel de connectie tussen de twee dus gaan ze er ook wel vanuit dat er later in het programma nog wel even een potje tongworstelen gaat komen tussen de twee.