HomeHumorSta jij bekend als Kapitein Eénstoot? Dan zijn dit vijf tips om...

Sta jij bekend als Kapitein Eénstoot? Dan zijn dit vijf tips om het langer vol te houden in bed

Als je eindelijk een leuke vrouw in je bed hebt weten te krijgen, dan wil je natuurlijk niet dat het na één stoot al klaar is. Het is niet alleen vervelend voor jezelf, maar je wil ook niet dat de dame op je afknapt.

Gelukkig zijn er nu een aantal handige tips om het langer vol te houden tussen de lakens. Wij kwamen er vijf tegen en hebben ze even voor je uitgeschreven. Doe er je voordeel mee ;-).

Vijf tips om geen Snelle Spuiter te zijn

Train jezelf
Wist je dat je jezelf kan trainen om geen ‘Kapitein Eénstoot’ te zijn. Maar liefst 75% van de mannen heeft er baat bij om de bekkenbodemspieren te trainen. Daarnaast hebben 61% van de mannen na het trainen helemaal geen last meer van een te snel hoogtepunt. Je kunt de spieren trainen door te doen alsof je je plas ophoudt. Doe dit tien keer, tien seconden en probeer dat elke dag te herhalen.

Take it slow
Als je direct als een wilde stier tekeergaat, dan zal het natuurlijk niet lang duren. Take it slow, je hoeft geen trein te halen.

Afwisselen
Steeds hetzelfde doen tussen de lakens kan ervoor zorgen dat het allemaal een stuk sneller gaat. Door zo nu en dan af te wisselen, las je als het ware een pauze in. Hierdoor kun je het langer uitstellen.

Oefenen
Door in je eentje te oefenen, kun je het ook uitstellen. Je kunt net voor het hoogtepunt even een pauze inlassen, waarna je weer doorgaat. Op deze manier kun je jezelf trainen om met een vrouw dezelfde tactiek toe te passen. Een andere tactiek is om er eerst zelf een slinger aan te geven, voor je met de dame in bed beland. Hierdoor is de ‘druk van de ketel’.

Focus op de dame
Je kunt natuurlijk ook eerst zorgen dat de vrouw haar pleziertje krijgt. Door de aandacht niet op jezelf te vestigen, kun je gemakkelijk je eigen onder controle houden. Als de dame haar pleziertje heeft gehad, dan maakt het in principe niet veel meer uit hoe snel het bij jezelf gaat.

Meer van dit: