HomeWTF?!Jochie die buskaartje niet kan betalen scheldt de chauffeur uit en valt...

Jochie die buskaartje niet kan betalen scheldt de chauffeur uit en valt hem aan

Eens in de zoveel tijd duiken er wel eens beelden op die het bloed onder je nagels vandaan halen. In dit geval zijn dat beelden van een jochie die zijn buskaartje niet kan betalen en vervolgens wel gewoon gaat zitten. Wanneer de buschauffeur hem uit de bus stuurt, scheldt hij de chauffeur uit en valt hij hem aan.

Betalen voor openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is een optie waar heel veel mensen gebruik van maken. Hoewel het voor sommige mensen best duur kan zijn, moet je natuurlijk wel gewoon betalen. Als je niet kunt betalen, kun je ook niet meereizen. Het jochie uit dit filmpje ging toch gewoon zitten, maar de chauffeur stuurde hem er weer uit.

Daar was het ventje niet van gediend, en scheldt de chauffeur behoorlijk uit. De chauffeur maakt hem duidelijk dat hij toch echt de bus zal gaan verlaten. Het jochie trekt (natuurlijk) de welbekende racismekaart en besluit de chauffeur vervolgens ook nog aan te vallen. Een typisch voorbeeld van een pestventje dat nooit de juiste opvoeding heeft gehad. Hij heeft geluk dat er niemand in de bus zat, die hem wat opvoeding bijleerde.